ОИЦ-Добрич стартира поредица от информационни срещи

09:15, 20 юли 15 25 372 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
От днес до 24 юли Областният информационен център в Добрич ще проведе информационни срещи по процедури „Активни” и „Ново работно място 2015” на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014-2020. Те ще се проведат в Общините Добрич, Добричка, Генерал Тошево, Каварна и Балчик.

По време на срещите екипът на центъра ще запознае потенциалните бенефициенти с целите на процедурите, допустимите дейности и разходи, допустими целеви групи, бюджет, начин на кандидатстване и крайни срокове за подаване на проектно предложение.

Цикълът от събития ще стартира с две информационни срещи в град Добрич организирани от Областен информационен център – Добрич и  Enterprise Europe Network – Добрич, на които експертите от ОИЦ – Добрич ще запознаят с процедурите. От своя страна Татяна Гичева – ръководител на   Enterprise Europe Network – Добрич ще запознае присъстващите с услугите, които предлагат.

От 11 часа е срещата за представяне на процедура „Активни“ по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014-2020 за представители на Община Добрич, общински предприятия, организации, предоставящи посреднически услуги на пазара на труда, центрове за информация и професионално обучение, НПО и центрове за професионално обучение. В 14 часа ще започне срещата за представяне на процедура „Ново работно място 2015” по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014-2020 за всички физически и юридически лица, които извършват стопанска дейност. На 21 юли от 10,30 часа двете схеми ще бъдат представени в залата на Община Добричка, на 22 юли в същия час – в залата на Община Генерал Тошево, на 23-и – в Каварна и на 24-и – в Балчик.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама