Наркотични вещества иззе полицията при проверки в Г. Оряховица, В. Търново и Свищов

11:30, 20 юли 15 25 335 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Наркотични вещества иззеха служители на полицейските управления в Свищов, Г. Оряховица и В. Търново, съобщава бюлетинът на Областната дирекция на МВР.

В петък при провеждане на специализирана полицейска операция в Г. Оряховица и при проверка на лек автомобил "Опел Корса" е установено, че намиращия се в автомобила К. С. (19 г.) от същия град държи в себе си пликче, съдържащо суха тревиста маса, с тегло около грам, която при направения полеви наркотест реагирала на марихуана. 

Младият мъж е задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР. Същият ден при проверка на жилище в Свищов, обитавано от 22-годишната с инициали  М. Й. от крайдунавския град е установена и иззета саксия с посято в нея растение от рода на конопа, с тегло на листната маса около 10 грама. По двата случая в съответните полицейски управления са образувани бързи производства.

В събота във В. Търново при извършена проверка на 15-годишно момче от старата столица е установено, че същото държи в себе си пликче, съдържащо суха листна маса с тегло 1 грам.

От направения полеви наркотест веществото реагирало на канабис. Същото е иззето. Момчето е задържано за срок до 24 часа по Закона за МВР. По случая е образувано досъдебно производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама