Кола изгоря на магистрала „Хемус”

13:03, 20 юли 15 25 312 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Лек автомобил е изгорял на магистрала „Хемус”, съобщиха от Областна дирекция на МВР в Шумен. Сигнал за пожара е получен около 01 часа в неделя.

Съобщено било, че се е запалил лек автомобил Фолксваген “Поло” с разградска регистрация. Пристигналите на място огнеборци от Нови пазар заварили автомобила, който бил с газова уредба да гори. Автомобилът е изгорял, не е допуснато разпространение на огъня.

Огнеборците са се отзовали и на пожар в отпадъци на разклона за село Миланово е получен в неделя в 14.36 часа. На място е изпратен противопожарен екип, който локализирал пламъците. Пожарът е без материални загуби.

Сухи треви край село Енево и Лозевско шосе още са гасили пожарникарите.

Спасителен екип се е отзовал на сигнал за счупен и надвиснал клон от дърво на пешеходната зона на бул.”Славянски” в Шумен. Сигнал е получен в неделя около 10 часа. Мястото е обезопасено с лента. Друг сигнал за паднало дърво - на разклона за село Развигорово е получен в неделя около 21 часа. На място е изпратен екип от група “Спасителна дейност”, който нарязал и отстранил дървото, обезопасил пътното платно.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама