Репатрираха стари автомобили в пловдивския район "Северен" (снимки)

15:02, 20 юли 15 25 276 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Акция по репатриране на излезли от употреба моторни превозни средства се проведе в "Северен" днес, похвали се кметът на пловдивския район Ральо Ралев. Два микробуса и два автомобила са преместени принудително, поясни той и посочи, че до края на седмицата служители ще облепят старите коли на територията на района. Следващото репатриране пък ще се извърши в началото на август.

След облепяне на автомобилите със стикери, собствениците имат срок от три месеца сами да ги вдигнат и преместят в частен имот или да ги предадат на скрап. Ако това не се случи, след изтичане на срока колите ще бъдат репатрирани принудително на отредените за целта места, поясняват от районната администрация и посочват, че 032/901 165 – отдел "Екология", е телефонът, на който гражданите могат да подават своите сигнали за местоположението на излезли от употреба моторни превозни средства в район "Северен".

Припомняме, че от началото на годината в района са облепени 72 автомобили, 19 от тях са репатрирани принудително. Останалите са преместени от собствениците си.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама