Въвеждат забрана за движение и паркиране в Разград за Панаира на киселото мляко

08:02, 22 юли 15 25 337 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
От днес до 24 юли в Разград ще се проведе традиционният Панаир на киселото мляко и Фестивал на художествените занаяти. В програмата са включени и дефилета на художествени състави - участници в концертите по улиците в централната част на града, което налага да бъде извършена временна промяна  на организацията на движение, съобщават от общината.

За времето от 18 до 21 часа от днес до 24 юли се забранява паркирането на моторни превозни средства по платното на ул. „Кирил и Методий”, а до 8 часа на 28 юли се затваря за движение ул. „Антим І-ви”.

В дните на провеждането на панаира от 19.30 до 21 часа се въвежда временна забрана за движение на пътни превозни средства по ул.„Кирил и Методий - от кръстовището й с бул. „България” до кръстовището й с ул. „Васил Левски” и по ул. „Васил Левски” от кръстовището й с ул. „Кирил и Методий” до кръстовището й с ул. „Дунав”, а от 21 до 23.30 часа се преустановява движението по ул. „Свети Климент” в участъка от „Панчов мост” до кръстовището й с ул. „Д.Хранов”. В този период автомобилите ще ползват обходен маршрут по съседните улици.

В периода от 22 до 24 юли, движението на пътни превозни средства ще се извършва по обходен маршрут по съседните улици.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама