Шофьор на трактор предизвика верижна катастрофа край Беломорци

12:15, 22 юли 15 25 351 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Шофьор на трактор „Джон Диар” предизвика верижна катастрофа, след като не спази пътен знак, информираха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Търговище.

Пътният инцидент станал минути след 10 часа вчера на кръстовището на пътя София – Варна и разклона за омуртагското село Беломорци.

При излизане от разклона В.В. от с. Изворово не спрял на знак „Стоп” и отнел предимството на търговищки „Фолксваген голф”, шофиран от 27-годишна жена от Търговище. Тя намалила скоростта на движение, но в това време колата й била ударена от движещ се зад нея лек автомобил „Шевролет”, шофиран от 56-годишния А.А. от  Омуртаг. Вследствие на удара „Фолксваген”-ът се блъснал в трактора.

При инцидента пострадала шофьорката на немската кола и возил се в същия автомобил 20-годишен мъж от Търговище. Двамата са откарани в МБАЛ-Търговище. Установено е, че жената е получила порезна рана на главата и след обработка на раната е освободена. Спътникът й е настанен в болницата за наблюдение без опасност за живота му. Той е със скъсано сухожилие на палец на ръка, разкъсно-контузна рана на бузата и три избити зъба.

На шофьорите е взета кръвна проба за химическо изследване. По случая е образувано досъдебно производство.          

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама