Събират подписи срещу новия Евин плаж във Варна

08:00, 24 юли 15 25 265 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Броени дни след откриването на новия Евин плаж между заведенията "Ролбата" и "Куба", група граждани организират подписка срещу новата придобивка. За по-малко от 48 часа под исканията са се подписали над 200 души, които заявяват категорично, че мястото на този плаж изобщо не е в пространството, където доскоро се играеше плажен волейбол. На всичкото отгоре концесионерът е допуснал обектът да бъде изграден в близост до детска площадка и до водната пързалка, от която се разкрива пряка видимост към нудистките.

Избраното по настояване на женското сдружение "Ева" място е твърде оживено и предизвиква децата да пробиват дупки, за да гледат печащите се чисто голи жени, разказаха снощи възмутени граждани. Последните два дни там е настанала истинска лудница, допълват те. На всичкото отгоре нудистките показвали неособено добра чистоплътност и поддържане на някои срамни части, което може да отврати подрастващите от срещуположния пол. 

Недоволните са се консултирали с представители на концесионера, които са им обяснили, че има вариант да постигнат желаното преместване чрез събиране на подписи. Те са амбицирани да привлекат към каузата над 1000 души, след което ще внесат официално искане до концесионера – близката до групировката ТИМ фирма "Лазурен бряг 91", която е позволила нудистките да нарушат правото на свободен достъп на гражданите до Южния плаж.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама