Актрисата Илиана Балийска избира "Мини Мис и Мини Мистър" в Созопол

13:20, 25 юли 15 / Култура 25 817 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Известната актриса Илиана Балийска ще бъде жури на традиционния конкурс „Мини Мис и Мини Мистър“ в Созопол, съобщават от Общината. Той ще се проведе на 28 юли от 19:00 часа в Летния театър на морския град.

Палавото шоу в Созопол е най-атрактивната част от турнето „Детето на Морето“ и XVII Фестивал „Малки Големи Таланти“. Събитието е под патронажа на кмета на Община Созопол. Мини сладури от 3 до 12 години - созополчанчета и курортистчета ще докажат, че мястото им е на сцената, а не в публиката.

В конкурса няма предварителен подбор и всеки може да участва при вход свободен като записването е един час преди началото. Класираните от 1-ва до 6-та позиция ще представят Община Созопол в Есенното издание на XVII Национален Телевизионен Конкурс „Мини Мис и Мини Мистър“ в Националния Дворец на децата-София. 

„Ще има награди и аплодисменти за всички участници. Няма ограничения за сценичните изпълнения. Децата могат да се предствят с песен,стихотворение,танц или нещо изненадващо. Ще има много забавление с авторските ми албуми, манекенската изява за мини госпожиците и артисти-културисти-мускулисти за мини мъжагите. Нямаме и специални изисквания към облеклото. Важни са чарът, сценичното присъствие и празничното настроение”, сподели Балийска, която е автор мащабната творческа инициатива.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама