Коалиция "Народен съюз" ще е със своя листа в Русе на местните избори

14:26, 25 юли 15 / Политика 25 577 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Коалиция "Народен съюз" ще се яви на местните избори в Русе със своя листа. Това стана ясно днес по време на нарочна пресконференция. Водач на листата ще е Борил Панайотов, настоящ общински съветник.

Политическата сила също така ще излезе със свой кандидат за кмет на община Русе за първия тур. Кой е той, ще стане ясно до две седмици. В листата пък ще влиза и гражданска квота. 

В коалиция “Народен съюз” са включени движение “Бъдеще и развитие за България” с лидер Светлин Танчев, Земеделският народен съюз на депутата Румен Йончев, “Гергьовден”, партията на Стефан Софиянски - ССД, чийто лидер е Радослав Кацаров, и тази на Евгений Бакърджиев БДС “Радикали”, както и партия БАСТА, създадена от бившите членове на ГЕРБ Мирослав Найденов и Емил Димитров.

На срещата днес, освен Панайотов, присъстваха още народните представители Румен Йончев и Явор Хайтов и организационният секретар Храмир Генчев. 

Тя е първата от поредица такива из цяла България, във връзка с участието в предстоящите местни избори през октомври 2015 година. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама