Жителите на "Западен" искат засилено полицейско присъствие в района

10:38, 29 юли 15 / Любопитно 25 337 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Десетки живеещи в района на ул. "Копривките", "Генерал Колев" и около комплекс "Райски кът" в пловдивския район "Западен" споделиха проблемите си с младата кандидатка на БСП за кмет на района инж. Милена Колева, съобщиха от пресцентъра на партията.

Те са силно притеснени от безразборното разпродаване на зелени площи в последните четири години.

"Свидетели сме как най-зеленият район на Пловдив се превръща в най-застроявания", изтъкнаха събеседниците на Колева.

"Без никакъв контрол се продават зелени площи и около Гребната база, строят се хотели, изсичат се всекидневно дървета. Междублоковите пространства не се поливат, растителността съхне и създава предпоставки за пожари", казват още от района.

Млада майка помоли инж. Колева в програмата си да заложи поставяне на чешмички на всяка детска площадка, както и засилено полицейско присъствие в района, особено в тъмните часове на денонощието.

Живеещи на ул. ”Генерал Колев” споделиха, че при трети кмет на района внасят предложение да бъде поставена паметна плоча на ген. Иван Колев, на чието име е наречена улицата. Инж. Колева се ангажира категорично с инициативата, тъй като личности като ген.

"Колев, освободил Добруджа през Първата световна война и наричан "бащата" на българската конница, не бива да бъдат забравяни, а чествани", категорични са от "Западен".

Кандидатката на БСП оповести, че ще открие "горещ" телефон за сигнали, мнения и предложения. Ежедневната й приемна в клуба на БСП – Западен вече е факт.

"Нека заедно да върнем красотата на "Западен"!", апелира Милена Колева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама