Моторист без книжка загина на място при катастрофа в Брестник (обновена в 13.42 ч.)

10:50, 29 юли 15 / Любопитно 25 439 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Моторист без книжка загина на място при катастрофа в пловдивското село Брестник вчера, съобщиха от Областната дирекция на МВР

Инцидентът станал около 21.30 ч. на ул. "Александър Стамболийски" в селото. По първоначални данни мотопед, управляван от 18-годишен неправоспособен водач, ударик движещия се по улицата пешеходец, след което мотористът изгубил контрол над МПС-то и паднал на пътното платно.

Водачът е починал на място, а другият младеж е откаран в болница с опасност за живота. Работата по изясняване причините за инцидента продължават служители на Сектор "Пътна полиция".

От УМБАЛ "Св. Георги" съобщиха за Пловдив Topnovini.bg, че пострадалият младеж е в съзнание, но има реален риск за живота му. Приет в около 22.00 ч. снощи с черепно-мозъчна травма.

"Счупена е базата на черепа му, има хематом в главата и фрактура на десния крак – счупена подбедрица", уточниха от лечебното заведение. Медиците ще започнат операция при стабилизиране на общото му здравословно състояние.

Припомняме, че мъртъв мъж бе намерен в участъка между разклоните за селата Царимир и Калояново на пътя Пловдив-Карлово вчера. При огледа на място полицаите намерили велосипеда на човека, чиято самоличност се установява. Предполага се, че смъртта му е настъпила в резултат на удар от неизвестно моторно превозно средство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама