"БМВ" катастрофира на пътя Борисово- Юделник

12:17, 29 юли 15 25 562 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 28 юли в 05.31 часа в ОДЧ при РУ- Сливо поле е получен сигнал за настъпило пътнотранспортно произшествие на пътя Борисово - Юделник, съобщават от Областната дирекция на МВР- Русе. Местопроизшествието е посетено от дежурен наряд на РУ- Сливо поле, като на разстояние 4 км. от с. Борисово в отводнителен канал е установен лек автомобил "БМВ" с предна и задна полски регистрационни табели, без водач и пътници в него.

Със специализиран транспорт, автомобилът е транспортиран до РУ- Сливо поле. При проведените оперативно издирвателни мероприятия е установено, че колата се владее от Б.Р. на 33 години от Сливо поле. Б.Р. е представил свидетелство за регистрация на МПС - немски образец и е заявявил, че е закупил автомобила от Германия.

Извършен е оглед на автомобила, при който е установено, че номера на рамата съвпада с номера на представеното от Б.Р. свидетелство за регистрация на МПС - немски образец, а полските регистрационни табели не са за тази кола. По случая е образувано досъдебно производство, съобщават още от ОД на МВР.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама