Митница Русе с горещи телефони за сигнали на граждани

13:44, 29 юли 15 25 2696 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В Регионалния координационен център на "Митница Русе" действа денонощна телефонна линия, на която граждани и институции могат да подават сигнали за престъпления и нарушения на митническия, акцизния и валутния закон. Това съобщиха днес от структурата, която разполага с постоянно видео наблюдение над възловите точки на ГКПП-Дунав мост и други митнически бази, разположени на територията на управлението.

"Гражданите могат да бъдат сигурни, че на всеки техен сигнал, добросъвестно подаден, ще бъде реагирано професионално и отговорно, като запазим тяхната анонимност", гарантираха от "Митница Русе".

Телефоните за сигнали по всяко време на денонощието са: 082/ 816 221 или мобилен 0879 532 960.

За всеки, на който му предстои да пътува и не е сигурен какво количество акцизни стоки може да носи със себе си, може да потърси информация на сайта на Агенция "Митници“ или на телефона на митническите инспектори от отдел „Акцизи“ - 082/810 405.

На този телефон се приемат и въпроси, свързани с регистрация на Специализиран малък обект за дестилация /СМОД/, както и сигнали за нерегламентирано действащ такъв обект.

Сигнали и запитвания относно трафик, проблеми и натрупване на опашки при ГКПП-Дунав мост може да бъде отправен на тел. 082/816 253 в рамките на всеки работен ден.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама