Шофьор на микробус стреля срещу служител на автомивка в Бургас

14:26, 29 юли 15 25 748 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Шофьор на микробус е сътворил истински екшън в автомивка „Мания“, разположена на бургаската улица „Транспортна“, съобщиха от полицията.

Около 12.45 ч. вчера 21-годишният Виктор Вачев закарал своя микрибус „Пежо Боксер“ да го измият. 32-годишният служител на автомивката Валери Иванов обаче отказал да приеме буса, тъй като габаритите му били по-големи в сравнение с клетката за миене. Това вбесило водача на превозното средство. Той извадил газов пистолет и стрелял по опонента си.

Служителят побягнал и се скрил в павилион, предназначен за отдих на работниците от автомивката. Водачът произвел втори изстрел след бягащия, разбил с крак вратата на помещението и стрелял трети път в павилиона.

За инцидента е подаден сигнал в Пето Районно управление – Бургас. Полицаите реагирали бързо и задържали Виктор Вачев непосредствено след стрелбата. Оказало се, че бургазлията е криминално проявен.

Служителят от автомивката не е засегнат от стрелбата и е отказал медицинска помощ. Леко пострадал е нападателят, който при счупването на стъклото на входната врата на помещението за отдих към автомивката е получил порезна рана на десния крак и се е наложила лекарска намеса.

По случая е образувано бързо полицейско производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама