Търсят доброволци за One Architecture Week в Пловдив

21:29, 29 юли 15 / Култура 25 390 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Търсят се доброволци за осмото издание на One Architecture Week, съобщиха организаторите. Енергични и позитивни хора, вдъхновени от идеите на фестивала и имащи желание да натрупат опит в областта на архитектурата, урбанизма и градската среда, могат да се включат в организацията на събитието преди и по време на фестивалните дни.

Архитектурната седмица ще се проведе в Пловдив от 18 до 27 септември.

Кандидат-доброволците, които искат да участват в многобройните акции и изложби, да помогнат в реализирането на архитектурни намеси в градската среда и речното корито и да работят рамо до рамо с професионалисти от бранша, трябва да изпратят имейл на [email protected] с уточнение "Доброволци" до 10 септември. Необходимо е да прикачт кратко CV или представяне в няколко изречения.

"Изграждането на намесите ще започне още в началото на август, така че ако искате да се включите, не чакайте последния момент", призовават организаторите.

Те гарантират безкрайно позитивни емоции, ценен опит в организацията и подготовката на събитие от този мащаб,  нови запознанства с професионалисти и съмишленици,  пропуск за архитектурния форум, сертификат за стаж.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама