Видеонаблюдението и сигурността на гражданите обсъждаха кметове с директора на великотърновската полиция

10:45, 30 юли 15 25 354 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Директорът на ОДМВР – В. Търново старши комисар Димитър Машов посети полицейския участък в град Килифарево, след което се срещна с кметовете и кметските наместници от малките населени места, обслужвани от участъка. 

Работната среща се проведе в сградата на кметството. Тя е част от поредицата такива, организирани по идея на ст. комисар Машов със съдействието на Благовеста Факирова, председател на Дарителско сдружение „Св. Иван Рилски” – с. Балван.

Пред присъстващите кметове и кметски наместници и служителите на полицейския участък в Килифарево Димитър Машов обясни, че е предприел тази поредица от срещи, защото виждането му е работата на полицейските служители да бъде в тясна връзка с местната власт.

Целите и задачите ни са общи, а именно да осигурим спокойствие и сигурност на гражданите във всяко населено място на територията на област В. Търново.

На срещата бяха обсъдени редица проблеми, поставени от кметовете, особено внимание бе обърнато на системите за видеонаблюдение и бяха набелязани конкретни мерки за разрешаването им в спешен порядък.

Подобни срещи предстои да бъдат организирани и в останалите полицейски участъци на територията на област В. Търново.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама