Илияна Йотова за заплахата в София: Има недобросъвестни хора, които всяват паника

08:17, 24 мар 16 25 321 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Има доста недобросъвестни хора, които нарочно всяват паника. Неизбежно е това да се случва. Живеем в условия на война. Така евродепутатът ни Илияна Йотова коментира по "Нова" информацията от фейсбук страницата на Държавния департамент на САЩ за заплаха срещу градския транспорт в София в района на х-л Плиска. "Час по скоро трябва отговор от тези, които са отговорни - МВР и службите. Аз не бих се доверила на никой друг", каза още Йотова.

Главният секретар на МВР Георги Костов успокои гражданите, че няма информация за заплаха в района на Плиска, но все пак има засилено полицейско присъствие, за да спокойни гражданите.

 Това, което се случи в Брюксек и Париж означава, че светът е вече друг, коментира Йотова атенатите на летището и в метрото в белгийската столица.

Йотова препоръча при атентати и заплахи да се изпълнява всичко, което казват местните служби. "В такава ситуация най-страшното е хаоса", допълни още тя.

Според Илияна Йотова е крайно време в Европа да бъде съставвена обща отбранителна система. "Ако имаше таква система, Европа щеше да бъде по-силна на международната сцена", коментира евродепутатът и каза, чче според нея службите и полицията трябв да влязат в гетата на Брюксел и да си свършат работата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама