Русенска ИСТ компания проби в Холандия

16:59, 24 мар 16 25 458 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Русенската компания „Силвае технолоджис” (Silvae Technologies), развиваща се в областта на информационните системи и технологии, стъпва все по-сериозно в Кралство Нидерландия, научи Topnovini.bg.

Първият клиент на дружеството там е софтуерна компания от Амстердам, съобщи Руди Ван ден Бос, изпълнителен директор на „Силвае технолоджис”. Новият партньор на ръководената от него фирма е бързо развиваща се компания, специализирана в програмирането с Java. Съвместната работа изисква ангажирането на четирима разработчици от русенския офис за период от поне две години.

„Пазарът, на който ние оперираме, е много конкурентен, на него присъстват фирми от сектора на информационните системи и технологии от Източна Европа, но заради доброто образование и ниските данъци ние сме конкурентноспособни”, каза Руди Ван ден Бос. Той има повече от 20 години опит в намирането на талантливи програмисти, които стават част от екипите на големи компании – до момента на клиенти в Белгия.

Всъщност „Силвае технолоджис” е името, което заменя преди около година и половина познатото по-рано в ИТ средите „Нонилион”. Фирмата има вече десетгодишна история в България.

Тя има за цел да предостави на всеки клиент точния ресурс, който ще му помогне да управлява дистанционно всеотдаен екип, напълно отговарящ на неговите изисквания към съответния професионален профил, като изгражда уеб-магазини, уеб сайтове, уеб и мобилни приложения, работейки и в областта на CRM (Customer Relationship Management – системи за управление на взаимоотношенията с клиентите) и дигитализацията на документи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама