Девет медала за каратеките на "Грифон" от Европейското първенство

09:01, 04 апр 16 / Спорт 25 487 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Девет медала, от които 2 златни, 4 сребърни и 3 бронзови, спечелиха представителите на КБИ "Грифон" от Европейското първенство по Шотокан Карате-До и Европейската кохай купа. Проявите се проведоха в Нюрнберг /Германия/.

От сливенският клуб се включиха седем каратеки.

Деница Кабаджова се окичи със злато на кумите,  сребро на ката и бронз на отборна ката. Преслава Добрева спечели злато на кумите, а Станимир Миланов е със сребро на ката и бронз на кумите. Ивайло Стоянов е със сребро на ката, Никалас Георгиев - сребро на ката и Димитър Грахов с бронз на кумите.

‘За съжаление жребият сблъска Георги Георгиев още на първа среща с последвалия европейски шампион,  отрязвайки надеждите ни за класиране”, поясниха от КБИ "Грифон" .

„Всички деца и родители изказват огромни благодарности на треньорите сенсей Антон Въндев за цялостната подготовка и сенсей Теодора Въндева,  която направи невъзможното да бъде едновременно на осем татамита, осигурявайки подкрепа на всеки от отбора”, споделиха развълнуваните родители след успеха на малките сливенски каратеки.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама