Бияч на депутатски син отива на съд

09:45, 04 апр 16 25 286 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Биячът на сина на пловдивския депутат Георги Търновалийски се изправя пред съда. Районна прокуратура - Пловдив, внесе обвинителен акт в съда срещу 24-годишния Сюрен Б. от Пловдив за нанасяне на леки телесни повреди по хулигански подбуди - престъпление по чл. 131 ал. 1 т. 12 във връзка с чл. 130 от Наказателния кодекс.

Обвиняемият отива на съд за това, че на 28 декември 2015 г. е причинил на 19-годишния Жулен Търновалийски и 20-годишните Мариян Н. и Марин Т. леки телесни повреди, като за първите двама това е довело до разстройството на здравето извън случаите на средна и тежка телесна повреда, а за третия - болка и страдание.

По делото е установено, че на същата дата обвиняемият посетил с приятелката си нощно заведение в Пловдив. Там били и тримата пострадали. При напускане на заведението те си разменили реплики, довели до проявена агресия от страна на Сюрен. От събраните доказателства по делото става ясно, че обвиняемият е нанесъл удари с юмруци и ритници на тримата пострадали.

Побоят е бил наблюдаван от четирима свидетели, които се възмутили от видяното и се опитали да окажат помощ на пострадалите. Разпитан в хода на досъдебното производство, Сюрен Б. не се е признал за виновен. Той е професионален спортист, занимавал се е със смесени бойни изкуства, известни като ММА.

Фактическата обстановка по делото се установява от показанията на свидетели, съдебно-медицински експертизи, веществени доказателства и от други материали по досъдебното производство. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама