Областна администрация-Разград подкрепя дарителска кампания за лечението на 10-годишно дете

12:06, 04 апр 16 25 446 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Областна администрация-Разград подкрепя благотворителната кампания, която стартира сдружение „Да бъдем хора“, съобщиха от областната управа. Тя е в подкрепа на лечението на 10-годишния Кристиян Светлозаров, който е изгубил слуха си на две годишна възраст при лекарска грешка.

Миналата година Кристиян спечели първо място в националния конкурс за рисунка „С очите си видях бедата“ и е едно от първите деца, включени в Мерките за насърчаване на творчески заложби и потребности на деца с изявени дарби на община Разград.

От областната администрация припомнят, че по повод големия християнски празник Възкресение Христово институцията обяви конкурс за най-оригинална великденска картичка на тема "Великден през моите очи".

Церемонията по награждаването на отличените участници в конкурса ще се състои на 22 април от 15.00 часа, във фоайето на Областна администрация Разград, на 7 етаж.

Всички творби ще бъдат представени в изложба с благотворителна цел. Събраните средства ще бъдат дарени за лечението на 10-годишния Кристиян.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама