Теодор Бординяшки стана общински председател на ВМРО в Бургас

13:51, 04 апр 16 / Политика 25 581 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Досегашният областен координатор на ВМРО – Бургас Теодор Бординяшки е новият общински председател на партията. Това съобщиха днес на брифинг от местната организация.

„Вчера се състоя нашата общинска конференция, на която се избра ново 9-членно ръководство. Присъстваха 70 човека от 10 наши общински организации“, посочи Теодор Бординяшки.

За зам.-председател на ВМРО-Бургас е избран Тодор Илиев. Той е бивш председател на партията в град Приморско, който от известно време вече живее в Бургас.

Секретар на местната организация е станал Николай Стоянов.

„Избрахме също така делегати за предстоящия конгрес на ВМРО. Те са 20 човека от община Бургас“, каза още Бординяшки и добави, че има трима номинирани членове за националния съвет на партията. Единият от тях е самият той, а останалите Георги Дракалиев и Николай Стоянов.

„Основните точки, за които се бяхме събрали, бяха гласувани. Най-важното е, че избрахме новото ръководство и направихме отчет за извършената дейност“, допълни новият общински лидер на ВМРО в Бургас.

Той сподели, че основни акценти в програмата на ВМРО-Бургас са социалното положение на българските граждани и битовата престъпност, която върлува от години.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама