ВМРО-Бургас: Предлагаме кандидатурата на Красимир Каракачанов за президент

14:22, 04 апр 16 / Политика 25 344 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Относно предстоящите президентски избори, взехме решение да издигнем кандидатурата на Красимир Каракачанов за президент“. Това обявиха днес на пресконференция членове на ВМРО-Бургас. Решението е било взето на провелата се вчера общинска конференция на партията.

„В крайна сметка това ще го реши националното ръководство, след като се разгледат предложенията на местните структури в цялата страна. Към 16-17 април ще има конгрес, на който е възможно да се обсъди и да се гласува това предложение“, коментира лидерът на местната организация Георги Дракалиев.

Той посочи, че предлагат кандидатурата на Каракачанов, тъй като искат бъдещият президент на страната ни да е силна и обединяваща фигура, човек, който е доказан патриот и говори за проблемите директно.

„Искаме един достоен човек, който да представлява България, а господин Каракачанов е точно такъв. Той има шанс да бъде подкрепен и от останалите партии“, каза още Дракалиев и допълни, че от местната структура на ВМРО искрено се надяват тази кандидатура да бъде подкрепена на предстоящия конгрес на партията и от всички останали структури в страната.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама