Община Търговище се включва в националната кампания „Великден за всеки"

15:14, 04 апр 16 25 482 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Търговище се включва в националната кампания „Великден за всеки" - „Дари празник на баба и дядо". Това заяви кметът д-р Дарин Димитров на заседанието на Общински съвет, с което покани ръководството на Общината, общинските съветници, нейните служители и гражданите на Търговище да се присъединят към каузата.

Д-р Димитров ще дари лични средства в подкрепа на кампанията. Същата готовност изразиха и други представители на ръководството на Общината и нейни служители, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация.

Инициативата, под патронажа на омбудсмана Мая Манолова, е насочена към българските пенсионери. Целта на кампанията е да бъдат подпомогнати с ваучери от 20 лева най-нуждаещите се от тях.

Средствата се набират по банкова сметка в СИБАНК, разкрита конкретно и единствено за целите на кампанията, като титуляр е  Български червен кръст (БЧК).

IBAN: BG03BUIB98885029906100 Банков код: BUIBBGSF Или със SMS 1255 - на стойност 1 лев, освободен от ДДС.

Условие на кампанията „Великден за всеки" е, при попълване на платежното нареждане, да се посочва общината, за която се прави паричното дарение.

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама