Според 38% от читателите на Topnovini.bg, Европа трябва да затвори границите си след атентатите в Брюксел

22:32, 04 апр 16 25 248 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
38% от читателите, участвали в анкетата на Topnovini.bg смятат, че Европа трябва да затвори границите си след атентатите в Брюксел.

На 22 март пет мощни експлозии разтръсиха белгийската столица.Те отнеха живота на 34 души.

Въпросът, който зададохме на читетелите си е: „Как ще се промени Европа след атентатите в Брюксел?“. Оказа се, че 23% не вярват на бюрократите от Европа да направят каквото и да било и дори очакват нови атентати. Според 11% пък Европа е във война и нищо няма да е както преди. 7% са на мнение, че престъпните елементи сред мигрантите трябва да се изолират още на границите, а хората, които бягат за живота си, да бъдат приети.

6% смятат, че не бива да се позволява съществуването на гета в западния свят, а 4% мислят, че това е краят на Шенген и ще настане бум на ксенофобията в Европа.

С по 3% анкетиралите са отговорили, че европейските политици ще обединят усилия, за да се противопоставят на терора и всичко ще бъде наред и са категорични, че полицията трябва да си свърши работата. 2% пък смята, че е необходимо въвеждане на специален режим на сигурност на публични места. В анкетата общо са гласували 560 души.

Анкетата продължава и в момента на националния ни сайт www.topnovini.bg и може да гласувате ТУК! На страницата на София Topnovini.bg вече е качена нова анкета с въпрос: "Одобрявате ли увеличението на цената на билета в градския транспорт в София?". На нея пък може да гласувате: ТУК!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама