Лукарски открива щанд за български биопродукти в Лондон

10:58, 17 апр 16 / Политика 25 262 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Министърът на икономиката Божидар Лукарски заминава на работно посещение в Лондон, където ще участва в откриването на националния щанд на България на Международното търговско изложение “Natural and Organic Products Europe 2016” . На българския щанд 12 български предприятия ще представят свои биопродукти.

Това е най-голямото търговско изложение за натурални продукти в Европа. В тазгодишното му издание участват над 600 фирми от 78 държави.

На 18 април министър Лукарски ще представи възможностите за инвестиции и бизнес в България пред лондонски компании След това той ще се срещне и с Баронеса Люси Невил-Ролф, министър по европейските въпроси и интелектуалната собственост в Департамента по бизнес, иновации и професионални умения.

Лукарски ще се срещне с Кери Халард, изпълнителен директор на Британската и европейската асоциация по аутсорсинг, с който, заедно с председателя на Българската асоциация по аутсорсинг Стефан Бумов, ще обсъдят домакинството на България на годишната конференция на асоциацията. Министърът ще има срещи и в Камарата на общините на Великобритания.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама