Трейдъри се събират на среща в Пловдив

12:33, 17 апр 16 25 332 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Настоящи и бъдещи трейдъри от Пловдив и региона се срещат днес в Икономическата библиотека от 14 часа. Срещата на специалистите по борсова търговия се организира от Асоциацията на трейдърите в България (АТБ).

Поканата е отворена към всички проявяващи интерес към трейдърството, уточняват организаторите. Посещението на откритата среща не е обвързано с изискване за членство в Асоциацията и не е необходимо наличието на опит в в тази област.

Един от основните приоритети на Асоциацията е директният контакт с трейдърската общност в страната. За тази цел се организират отворени срещи-разговори, на които родните трейдъри могат да споделят какво ги вълнува, кои са основните проблеми, които ги спъват по пътя към успеха, както и какви знания търсят. По време на тези срещи всеки може да постави своите въпроси към АТБ и да разбере повече подробности за предстоящи иницативи.

На събитието в Пловдив ще присъства екип на Асоциацията на трейдърите в България, воден от нейния председател Васил Банов - трейдър на валута, стоки и акции от 2002 г. Банов е автор на над 300 статии в печатни и онлайн медии. Съавтор на книгата "100% Форекс. Учим и Печелим Заедно", преведена на шест езика. От 2009 г. Васил Банов е лицензиран инвестиционен консултант.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама