ВМРО: Патриоти от всички страни, обединявайте се

19:22, 17 апр 16 / Политика 25 349 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
След днешната си отчетно-изборна конференция, ВМРО призова за обединение на всички патриотични сили още на предстоящите президентски избори. По-рано днес на същия форум президентът (2002 - 2012 г.) Георги Първанов предложи обща кандидатура за държавен глава.

“Призоваваме да бъдат забравени всички стари дрязги и междуличностни наслоения и да бъде осъзната общата ни отговорност пред Отечеството. Длъжни сме да предложим на своите сънародници реалната възможност да гласуват за президент, който да постави приоритет върху българския национален интерес и защитата на българите в България, Македония и където и да било”, се казва в декларация на ВМРО.

“Днес е нужно обединение на българите. Обединение на българите по света. Обединение на българите в България”, смятат още “войводите”.

Досегашният председател на партията Красимир Каракачанов без изненада бе преизбран единодушно с 560 гласа. За негови заместници бяха избрани евродепутатът Ангел Джамбазки и народните представители Искрен Веселинов, Милен Михов и Атанас Стоянов. Депутатът Юлиан Ангелов отново бе избран за организационен секретар.

Членове на националното ръководство още са Султанка Петрова, Красимир Богданов, Борис Вангелов, Васил Христов, Георги Дракалиев, Антон Андонов и Александър Сиди.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама