Преизбраха Стелиян Стефанов за председател на общинската организация на АБВ-Русе

19:35, 17 апр 16 25 257 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Стелиян Стефанов беше преизбран за председател на общинската организация на АБВ-Русе, съобщиха от пресцентъра на партията. Това е станало вчера по време на отчетно-изборна конференция, проведена в пленарната зала в сградата на община Русе.

В доклада си пред делегатите Стефанов е изложил ролята и инициативите на ПП АБВ през последната една година, като е споменал предложението, внесено в общинския съвет в Русе за безплатното пътуване на учащите и пенсионерите в обществения транспорт, което е било част от предизборната програма за местните избори на 25 октомври 2015 г.

В новоизбраното ръководство влизат нови личности, допринесли за развитието и утвърждаването на партията в община Русе, съобщават още от там. На конференцията е била издигната номинацията на Венцислав Великов за председател на Областния съвет на ПП АБВ в дунавския град.

На конференцията е присъствал и зам.-председателят на ПП АБВ – Румен Петков, който е изказал позицията на партията по въпроси за военно-промишления комплекс и в частност за „Дунарит“ АД, но в прессъобщението си АБВ-Русе не уточнява подробности по нея. 

В изказвания по-рано през седмица ПП АБВ  одобри вкарването на ВМЗ-Сопот и "Кинтекс" в забранителния списък за приватизация. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама