Цветанов сигурен, че българите от „Панамагейт“ ще бъдат разследвани

20:50, 17 апр 16 / Политика 25 319 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Всичко свързано с установяването на натрупване на богатства, не по съответния от закона начин, компетентните органи ще се сезират както данъчните, така и прокуратурата и ще разследват. Това отговори на въпрос дали излезлите имена на българи с офшорни фирми от „Документите Панама“ ще бъдат разследвани, председателят на ГЕРБ в парламента Цветан Цветанов по бТВ.

Информация, сигнали, всичко, което е свързано с вид корупция в ГЕРБ е подавано към разследващите органи. Така Цвеанов коментира думите на премиера Бойко Борисов от днешната работна среща на ГЕРБ, че няма да има милост към никого, който не работи така, както пише в закона. Цветанов каза още, че в партията има нетърпимост към корупцията и се взимат необходимите мерки срещу това.

„Създаването на една партия, винаги е предпоставка, че могат да се получат съответни корупционни схеми“, каза още зам.-председателят на ГЕРБ. Той обясни, че през 2013, когато ГЕРБ е беше в опозиция е бил най-здравословният период за партията, защото е имало прочистване на редиците.

За това защо няма присъди срещу бивши представители на партията като например Искра Фидосова, Цветан Цветанов каза, че това е работа на компетентните органи. Той припомни, че когато е бил вътрешен министър е имал голям успех в борбата срещу организираната престъпнсот и ДДС измамите.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама