Успешни бизнес модели дискутират в Стара Загора

07:23, 20 апр 16 25 303 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Етапите на успешния бизнес модел ще дискутират днес в Стара Загора участниците в конференция на тема: „Нов подход в бизнеса – предприемачество и „StartUp” компании”.

Тя е организирана от Изпълнителната агенцията за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) заедно с Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE) и започва от 10 часа в зала „Славейков“ на община Стара Загора.

Лектори ще бъдат членове на Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE). Особен акцент в презентациите е проследяването на етапите на успешния бизнес модел – от неговия старт, до удовлетворяващия резултат.

Лекция на тема „Що е то предприемачество?” ще изнесе  Атанас Богоев, лекар, преминал през програмата SEP - лятна програма по предприемачество в САЩ, член на Асоциацията на българските лидери и предприемачи. По темата „От бизнес идея до успешен бизнес модел“ ще говори Веселина Василева,  обучаващ се икономист, изследовател. Тя ще коментира и успешни примери за стартиращ бизнес, както и начините за финансиране на стартиращи компании.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама