Представят дебютния роман на Милена Гартли "Ключарят" в Русе

07:53, 20 апр 16 25 359 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Представяне на дебютния роман на Милена Гартли „Ключарят“ ще има днес, 20 април, в Русе. Събитието е в РБ „Любен Каравелов“ с начало в 17.30 часа.

Детско-юношеско пътешествие в света на големите. Нетрадиционен, фантастичен и забавен начин да покажете на детето си как е устроен съвременният свят, съобщават още от РБ "Любен Каравелов".

На фона на преплетени реалности, тунели за междузвездни пътувания, чудати планети и неочаквани събития героите в дебютния роман на Милена Гартли „Ключарят“ изтъкват личния избор като най-съществената граница между бъркотията и реда.

Доброто, злото и посредственото понякога изглеждат еднакво - тъмнината не винаги е страшна, разрушението понякога е градивно, а позитивното мислене може да доведе до деволюция.

Милена Гартли е родена в Добрич, завършила е инженерство в Москва, живее и работи в Лондон и Скопие. Авторката споделя, че свиква с големите разстояния и това прави сърцето й „чергарско”. „Вкъщи” за нея е някъде по света, за съвсем кратко време.

Пътувайки, става свидител на събития и случки, срещи с хора, които я вълнуват дълбоко. Авторката е водена от желанието „да изрази с думи своето възхищение или възмущение от много и различни хора и събития, които няма право или желание да пише, но не намира отдушник другояче”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама