Легендарната пънк банда „Експлойтед“ пристига в Бургас

11:39, 21 апр 16 / Любопитно 25 428 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Емблематичните шотландски пънкари „Експлойтед“ ще открият тазгодишното издание на Summer Chaos 2016 на стадион "Лазур" в Бургас на 13 август. Тяхната музика носи заряд за взривяващо шоу с много бира и диво пого-пого до сутринта.

„Експлойтед“ е емблема на съвременния пънк рок начело с ексцентричния фронтмен Уоти Бакън. Задължителни за стила на бандата са анархистичните, политически ангажирани и пълни с протест текстове и най-вече суровата енергия, която залива публиката на всяко тяхно шоу. От създаването си през 1979 г. до днес „Експлойтед“ печелят заклети фенове във всяка точка на света и заслужено носят етикета ''пънк-рок легенди''. 

Бандата ще пристигне в Бургас в следния състав Уоти Бакън - вокал, Уили Бакън - барабани, Айриш Роб - бас, Роби "Стийд" Дейвидсън - китара.

В очакване на дълго отлагания предстоящ нов албум, в момента групата е на турне, което стартира през февруари и ще премине през Европа, Латинска Америка и САЩ. Част от този гастрол е и участието на британцте на Summer Chaos 2016.

Сравнявани с истински пънк ураган, „Експлойтед“ ще открият събитието и ще вдигнат емоцията до максимум с вечните пънк химни ‘Punk’s Not Dead’, ‘Fuck The System’, ‘Beat The Bastards’, ‘Sex And Violence’ и много други!

Билети за събитието  могат да бъдат закупени от мрежата на Тикетпро България в цялата страна, бензиностанции OMV и онлайн на www.ticketpro.bg.

Припомняме, че хедлайнер на фестивала е британската група "Продиджи".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама