Още над 5 000 добруджанци се очаква да декларират доходите си пред НАП

11:50, 21 апр 16 25 323 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
7 792 декларации са приети в офиса на НАП в Добрич до момента.  2 902 от годишните декларации са изпратени по интернет, като 1171 от тях са подадени с персонален идентификационен код /ПИК/. 4 171 добруджанци са посетили офиса, за да декларират доходите си, а останалите са ползвали услугите на „Български пощи“. Това показва статистиката за приетите декларации за облагане на доходите в местния офис на Агенцията.

Срокът за подаване на годишните формуляри изтича на 3 май, а в оставащите дни от НАП Добрич очакват още над 5 000 добруджанци да подадат своите декларации. От приходната агенция предупреждават гражданите, че ако са решили да подават декларацията си в офиса на НАП в последните дни на данъчната кампания, може да им се наложи да чакат на опашки. За това от НАП съветват клиентите си да използват всички възможни начини за подаване на своите документи.

Формулярите си клиентите на Агенцията могат да подадат по пощата с обратна разписка; срещу входящ номер в определени пощенски станции; по интернет, подписани с електронен подпис или персонален код; както и на място в офиса на агенцията по постоянен адрес.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама