Глобиха с 300 лева пловдивски жрици на любовта

12:12, 21 апр 16 / Любопитно 25 553 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пловдивският районен съд постанови глоби в размер на 300 лева за две жрици на любовта. Административното наказание е наложено на двете жени след като във вторник били заловени от служители на Второ РУ да предлагат сексуални услуги срещу заплащане в района на Централна гара в областния град.

Припомняме, че от години жени предлагат услуги в района. Живеещите в зоната около Централна гара недоволстваха бурно заради шумни компании и купони в междублоковите пространства до локалната улица на бул. "Хр. Ботев".

С цел прекратяване на практиката и проституирането градските власти поставиха 17 камери, монтирани на шестнадесет стълба през тридесет и три метра, за да наблюдават района между Централна гара и Стоматологичния факултет.

Видеоустройствата са насочени към локалната на бул. "Хр. Ботев" улица, като обхватът им е около 15-20 м навътре, съобщи шефът на фирмата, която е изградила и ще поддържа технически съоръжението. LED прожектори към камерите ще се включват, когато се стъмни, за да се осветяват и разпознават лица, номера на автомобили, ако се налага. Камерите са свързани с оптична връзка с охранителна фирма.

Проектът беше реализиран със съдействието на Община Пловдив и Общинския съвет, отпуснати бяха 15 хил. лв. Сервизното обслужване ще струва 1800 лв. годишно, сключен е договор за една година, допълни той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама