Пеевски помете всичко при управлението на Орешарски, заяви Корнелия Нинова

08:02, 25 апр 16 / Политика 25 404 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
По времето на Орешарски се извърши огромна социална работа. Направи се много и остана необяснено. Това коментира по БНТ депутатът от БСП Корнелия Нинова, която е и кандидат за лидер на столетницата. По думите й обаче гласуването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС помело всичко.

Според нея и в момента финансовият министър Владислав Горанов искал да прибира парите на хората без да им дава нещо от негова страна.

"Идеята ни е за освобождаване от данък на хората с най-ниски доходи. Когато нацията ти изчезва това вече е голям проблем. При правителството на ГЕРБ е пълен хаос в здравеопазването. БСП иска младите хора да останат в България, като има държавен гаранционен фонд, който да инвестира в изостаналите райони. Младият човек има нужда от средства, за да започне своя бизнес", обясни Нинова. 

За "Булгартабак" и Делян Пеевски тя коментира, че се говори се, че той е напуснал, но не знае нищо повече. Нинова допълни, че през управлението на БСП спасили приватизацията на "Булгартабак". 

"Времето доказа, че нашата позиция да не се приватизира дружеството е била вярна. Това беше защита на държавен интерес. БСП е против приватизацията", категорична бе Корнелия Нинова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама