Старозагорски депутат организира кръгла маса по казуса „Бедечка”

15:06, 25 апр 16 25 406 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кръгла маса по казуса „Бедечка”  в Парламента организира старозагорският депутат от Реформаторския блок Димитър Танев. Действията му са в отговор на отворено писмо от неформална гражданска организация  „Запазете Бедечка” до него.

Кръглата маса ще се състои в първите дни след Великденската ваканция на народните представители. Във форума ще участват представители от Министерството на регионалното развитие и Министерството на околната среда и водите,  депутати, членове на парламентарни комисии и експерти, медии.

Заедно с Димитър Танев кръглата маса ще домакинства и Найден Зеленогорски, съпредседател на парламентарната група на Реформаторския блок. „Всеки, който иска да участва в публичното обсъждане на проблемите,  свързани с казуса „Бедечка”, е добре дошъл, всяко мнение ще бъде чуто, а  решенията ще бъдат подчинени на законите в страната”, уверява народният  представител. Заради все пак ограничения брой места, в която и да е  зала, Танев настоява за предварителна заявка за участие на имейл: [email protected] с име и организация, която представлява. Ще бъдат допуснати само предварително заявили участие.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама