Правят стълбищен подход към крайбрежната алея на Обзор и парково пространство за 420 хил. лв.

07:27, 28 апр 16 25 419 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Стълбищен подход, който да свързва улица „Черноморска“ и крайбрежната алея на град Обзор предстои да бъде направен. Това става ясно от поръчката, която е обявила Община Несебър, сочи справка на Topnovini.bg. Предвижда се също да се изгради и парково пространство, обществена тоалетна, както и обслужващи помещения и съоръжения. Прогнозната стойност на поръчката е 420 000 лева без ДДС.

Кандидатите могат да подават оферти и заявления за участие до 11 май, като те ще бъдат отворени на следващия ден в сградата на Община Несебър.

Денивелацията между улицата и крайбрежната алея е приблизително 11 метра, поради което стълбищният подход е разделен на няколко сектора с междинни площадки. В част от секторите са предвидени пейки.

Предвидени са също няколко пързалки за деца с пясъчници. На нивото на крайбрежната алея трябва да се разположи едноетажна обслужваща сграда с обществени тоалетни, обслужващи помещения и магазини, благоустрояване и озеленяване на имота, както и подземно филтърно помещение за водните площи. Обслужващата сграда е едноетажна и се състои от два магазина и обществена тоалетна. Има външна стълба за достъп до плосък покрив – открита тераса.

Предвижда се изпълнение с монолитна стоманобетонна конструкция със стени от тухлена зидария. Покривната конструкция е стоманобетонна плоча, покрита с топло и хидроизолация и настилка.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама