Богат празничен календар за Великден в Добрич

08:08, 28 апр 16 25 433 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Добрич се е погрижила празничните събития на Великден – 1 май, да съпътстват нашите съграждани през целия ден на пл. „Свобода“.  По традиция празникът ще започне от 11.00 ч. с Великденски концерт „Пъстър, шарен Великден“ с участието на Танцова студия „Добрич“ и Представителен танцов ансамбъл „Добротица“ при Младежки център – Добрич с гл. художествен ръководител и хореограф Александър Александров и пом.-хореограф Юри Митев, Младежки танцов фолклорен ансамбъл „Златна Добруджа“ при  ФСГ „Васил Левски“ с гл. художествен ръководител Коста Георгиев и ученици на СОУ „Св. Климент Охридски“ с ръководители Светлин Куцаров, Асенка Кулева, Николай Манев, Гергана Димитрова, Христо Христов.

От 16.00 ч. фирма „Фънрайд“ ЕООД с управител Стоян Венев със съдействието на Община Добрич ще дари на съгражданите ни великденски козунаци, изработени от Сдружение „Регионален съюз на хлебопроизводителите и сладкарите в България“ – Добрич.  

Изненади ще съпътстват и най-малките жители на града в празничния ден. Забавления очакват децата на Добрич от 17.00 ч. Музикалната програма ще продължи от 18.00 ч.  със специалното участие на Виктория Георгиева от Варна – една от любимките на почитателите на X Factor.

С богатата програма от събития Община Добрич пожелава светъл празник на жителите на града.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама