България Ер пуска директни полети от София за Испания и Португалия

09:37, 28 апр 16 25 435 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Новите дестинации на Националния превозвач - Лисабон и Аликанте ще зарадват пътниците в навечерието на Великденските празници, съобщиха от пресцентъра на България Ер.

От 28 април 2016 г. всички желаещи да посетят Португалия могат да стигнат до романтичния Лисабон за по-малко от 4 часа всеки четвъртък с директен полет на България Ер. За пътниците в утрешния първи полет до португалската столица, авиокомпанията е подготвила специални изненади, а на летището в Лисабон ще има тържествена програма по посрещане на първите пасажери.

От 30 април 2016 г. само 3 часа ще делят България от Аликанте, Испания. Тогава ще се осъществи първият директен полет на Националния превозвач до атрактивния средиземноморски град. Всички, които са се насочили към испанската ривиера, ще могат да летят всяка събота.

България Ер ще отпразнува новите дестинации не само с пътниците в първите два полета. На 28 април посетителите на Летище София (Терминал 1 и Терминал 2) ще получат специален подарък от Националния превозвач - ваучер за самолетен билет с 20% отстъпка от цената за следващото им пътуване по всички директни дестинации на авиокомпанията.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама