Мъже с костюми бягат в нестандартен крос в Пловдив

13:06, 28 апр 16 25 396 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Сдружение с нестопанска цел "Пловдив бяга" и Richmart Русе организират първото национално любителско "Бягане с костюми" на две дистанции – 5 и 10 километра, съобщи за Пловдив Topnovini.bg председателят на сдружението Станимир Симеонов. Нестандартното спортно събитието ще се състои на  8 май, неделя, от 09.00 часа на Гребната база. Всеки един участник в кроса е длъжен да пробяга разстоянието по костюм,по панталон или по сако. След финала на бягането, на лотариен принцип един от участниците ще спечели класически костюм на фирмата спонсор. Участието е безплатно.  

"Пловдив бяга" e създаден с идеята за целогодишно бягане всяка неделя. Целта на сдружението е да се популяризира бягането и все повече хора да спортуват и да живеят по-здравословно.

Сдружение с нестопанска цел "Пловдив бяга" организира и серия планински кросове. За 14 май е насрочено състезанието в Бачково, което ще бъде до местността "Клувията". Кросове през юни, юли и август ще има и в Девин, Велинград, Белица и Смолян. Бяга се по предварително маркирано трасе.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама