Карикатуристът Чавдар Николов вече е в екипа на Слави Трифонов

09:02, 29 апр 16 25 567 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
От днес към нашия екип се присъедини карикатуристът Чавдар Николов, който беше уволнен от „Нова телевизия“ заради карикатура, осмиваща Бойко Борисов. Това обяви в предаването си снощи шоуменът Слави Трифонов.

 

Според него вече наистина сме свободни да виждаме истината в неговите карикатури. Така той иронизира слогана на Нова телевизия "Свободни да виждаме истината".

 

Припомняме, че след една своя творба, творчеството на Николов бе свалено от сайтовете на „Нова телевизия“ и Vbox7. По-късно стана ясно, че от телевизията се опитаха да подновят договора с артиста, като му предлагаха и по-добри условия. Чавдар Николов ги отхвърли и отиде да работи за сайта „Терминал 3“. 

 

„През цялото време се опитвах да преглътна личната си обида от това, което се случи и да приема извиненията на г-н Щосел“, каза тогава Николов. 

 

„Обясненията са недостатъчни и дори някои нелепи. Опитах се да не оставя екипа, особено на сутрешния блок, с който работехме прекрасно, в тази неловка ситуация, но вече стана повече и нещата приключиха“, заяви карикатуристът. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама