И от Добрич ще може да се гледа участието на Гергана в големите концерти на „Гласът на Фландрия”

09:08, 29 апр 16 25 428 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Феновете от родината на 21-годишната талантлива изпълнителка от Добрич Гергана Великова ще могат да проследят участието й във формата „Гласът на Фландрия”, който се провежда в Белгия.

В страницата си във Фейсбук Гергана написа: „Голямо щастие и огромен страх за това, което ми предстои. Искам най-искрено да споделя с вас, че денят на големите концерти почти дойде- 29 април /петък/ в Gent Expo. Изключително много благодаря на всички, които успяха да намерят билети и ще са в залата да ме подкрепят. Без вас не излизам да пея”, написа певицата.

Тя информира феновете си, че тези, които ще са пред телевизорите в Белгия, ще могат да гласуват за нея на номер 6677 с текст "GERGANA".

За първи път тази година живите предавания ще могат да се гледат и онлайн на страницата на "Гласът на Фландрия" https://www.facebook.com/TheVoiceVanVlaanderen/ ‪#‎TVVV също в 20,35 ч  или 21.35 ч. българско време.

Освен това, концертите ще могат да се гледат и през SnapChat, така че, феновете й от родината, които са на почти 3000 км разстояние също ще могат да станат част от нейната The Voice авантюра. „Споделяния са винаги добре дошли!”, посочва още Гергана.

Момичето е бивша възпитаничка на ФСГ „Васил Левски” в Добрич. Пяла е в студиото за поп-рок изпълнители „Сарандев” при Общинския младежки дом в Добрич, заедно със своята сестра-близначка Силвана.

Гергана има записан албум с варненската група "Лот Лориен". С „Циганска песен” групата спечели наградата на публиката във фестивала за поп и рок музика „София-2012”, а песента „Без надпис” беше сред номинираните в „Златна пролет” – конкурса за българска поп и рок песен, организиран ежегодно от БНР. „Без надпис” стигна до финала, където отново спечели наградата на публиката.

Новият сезон на „Гласът на Фландрия” /"The Voice ван Vlaanderen"/ стартира на 19 февруари. Победителят ще бъде избран на 3 юни 2016 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама