Принц Чарлз посети новородения си внук принц Луи

11:30, 03 май 18 / Любопитно 25 468 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Британският престолонаследник принц Чарлз е посетил новородения си внук принц Луи, съобщи вестник "Дейли мейл", цитиран от БТА.

След раждането на третото дете на принц Уилям и херцогинята на Кембридж Катрин на 23-ти април поклонниците на кралското семейство започнаха да се питат защо дядото, с когото новороденият принц Луи Артър Чарлз споделя две от имената си, все още не го е посетил. Наблюдателите на свой ред отбелязаха, че изминалите дни са били доста натоварени за принц Чарлз.

Сега британски издания съобщават, че престолонаследникът е намерил пролука в натоварения си график и е посетил новородения си внук в двореца Кенсингтън.

От Кларънс хаус - официалната резиденция на принц Чарлз, са потвърдили за вестник "Дейли мейл", че престолонаследникът, както и съпругата му, херцогинята на Корнуол Камила, са посетили двореца Кенсингтън, за да видят принц Луи.

Принц Чарлз неслучайно е избрал датата 2-ри май за посещението си - в същия ден по-голямата му внучка принцеса Шарлот отпразнува третия си рожден ден.

На 1-ви май принц Луи беше посетен от прабаба си кралица Елизабет II. Нейно Величество беше докарана с хеликоптер от замъка Уиндзор, където пребивава със съпруга си принц Филип след изписването му от болница през април.

Новороденият принц вече се е "запознал" и с другите си баба и дядо - Каръл и Майкъл Мидълтън, родителите на херцогинята на Кембридж Катрин, както и с леля си Пипа Мидълтън, за която наскоро беше съобщено, че очаква първото си дете.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама