Родителите на Меган Маркъл получиха важна роля в сватбата

17:45, 04 май 18 / Любопитно 25 621 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Родителите на Меган Маркъл ще получат специална роля в сватбата на дъщеря си и британския принц Хари на 19-ти май. Това обяви канцеларията на двореца Кенсингтън в официално съобщение, в което се уточнява, че принц Хари и бъдещата му съпруга очакват с нетърпение пристигането на Томас Маркъл и Дориа Рагланд в Уиндзор.

Преди сватбата майката и бащата на американската актриса ще имат време да се запознаят със семейството на Хари, включително кралица Елизабет II и съпруга ѝ принц Филип, принц Чарлз и съпругата му Камила, както и с принц Уилям и херцогиня Катрин.

И двамата родители на Меган Маркъл имат важна роля в сватбената церемония, отбелязват от двореца Кенсингтън. Сутринта на сватбения ден Дориа Рагланд ще пътува с дъщеря си до замъка Уиндзор. Томас Маркъл пък ще отведе Меган до олтара в параклиса „Сейнт Джордж“.
 
"Меган Маркъл е изключително щастлива, че родителите ѝ ще бъдат до нея в този важен и щастлив ден", посочват още от Кенсингтънския дворец.

Съобщението идва само ден след като полубратът на бъдещата булка призова принц Хари да се откаже от сватбата с актрисата.
 
Томас Маркъл-младши публикува отворено писмо, в което съветва принц Хари да отмени насрочената за 19-ти май сватба. В писмото полубратът на Меган я описва като "повърхностна, надменна жена, която ще направи за смях цялото кралско семейство".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама