"Ботев" разгроми в контрола "Пирин" (Разлог) с 4:0

20:56, 04 юли 15 / Спорт 25 411 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Отборът на "Ботев" (Пловдив) постигна най-изразителната си победа от началото на лятната подготовка. "Канарчетата" разгромиха с 4:0 втородивизионния "Пирин" (Разлог) пред около 2000 зрители на централния терен на базата в "Коматево".

Точни за "жълто-черните" бяха Божидар Васев, Мариян Огнянов, Станислав Дрянов и Милен Гамаков.

През целия мач "канарчетата" контролираха изцяло играта, но през първата част трудно стигаха до сериозни голови положения. Резултата откри в 39-ата минута Божидар Васев, който получи топката на границата на наказателното поле и с красив удар направи 1:0.

През втората част "жълто-черните" доминираха тотално и създадоха куп положения пред противниковата врата. В 49-ата минута "канарчетата" стигнаха до втори гол. Мариян Огнянов получи топката в наказателното поле и се опита да прехвърли вратаря, но кълбото се озова в Александър Колев и той върна към Огнянов, а седмицата с удар под гредата покачи на 2:0.

В 75-ата минута Нико Варела центрира отдясно, а Станислав Дрянов от 10 метра от движение прати топката в мрежата на гостите за трети път.

Името си сред голмайсторите записа и Милен Гамаков в 79-ата минута. "Жълто-черните" реализираха още два гола, но те бяха отменени със спорни засади.

Следващата контрола на "Ботев" е на 7 юли (вторник) срещу "Славия". Двубоят е от 18 часа и ще се играе на стадиона в Ракитово.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама