Атанас Кръстев: Трябва да спрат спекулациите за летище "Пловдив"

13:49, 29 юли 15 25 429 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Трябва да спрат спекулациите по отношение на проблемите на летище "Пловдив" и да се извършат всички действия, които ще доведат до важната за нас като граждани на Пловдив цел - съхранение и развитие на летището като стратегически транспортен възел на южен централен район, който ще спомогне за развитието на туризма и икономиката на региона."

Това заяви в специално обръщение до медиите председателят на Синдикален регионален съюз "Подкрепа" - Пловдив, Атанас Кръстев по повод публикация в пловдивски сайт.

"СРС "Подкрепа" - Пловдив, застава принципно зад действията на принципала и управлението на "Летище Пловдив" ЕАД,  свързани със съхранението и развитието на летището, което безспорно ще запази не само регионални, но и национални интереси. Уведомени сме за предстоящите съкращения в дружеството", пише Кръстев и продължава: "Председателят и заместник-председателят на "Подкрепа" - Пловдив, присъстваха на събранието на секцията на КТ "Подкрепа" на 22 юли, на което бе дадена информация за това какво предстои да се случи и какви отстъпки можем да си позволим в знак на добро партньорство и заинтерисованост за бъдещето на летището и интересите на синдикалните ни членове и работещите. Решението за това е взето на събрание на пълномощниците на "Подкрепа".

На същото събрание ръководството на "Подкрепа" - Пловдив, изрази категорично становище, че съкращенията трябва да се направят по законен начин и ако има въпроси и безпринципни съкращения, всеки може да се обърне към юридически отдел на "Подкрепа" за консултация и защита.

Считаме, че трябва да се спрат спекулациите по отношение на проблемите на летище "Пловдив", които според нас имат политически и корпоративен нюанс и да се извършат всички действия, които ще доведат до важната за нас като граждани на Пловдив цел - съхранение и развитие на летището като стратегически транспортен възел на южен централен район, който ще спомогне за развитието на туризма и икономиката на региона", завършва Атанас Кръстев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама