Змия влезе в дома на пловдивчанка

12:13, 24 юни 16 25 349 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Змия влезе в дома на възрастна жена от Пловдив. Тя е подала сигнал на тел. 112 в 18.45 часа в четвъртък. На адреса й – бул. „Цариградско шосе“ 19, се е отзовал един екип на пожарната служба, съобщава Дарик радио-Пловдив. При пристигането му се оказало, че влечугото вече е било обезвредена от неин съсед. По непотвърдена информация змията е била неотровна. При проверка на спасителите в жилището й в район "Източен" не са открити други.

Припомняме, че в края на месец май  в Пловдив змия ухапа дете. То беше изписано след няколко дни лечение. Детето нямаше интоксикация и не се установи наличието на змийска отрова в организма му.

Основно пловдивската полиция обаче е работила за разчистване на последствията от   вчерашния дъжд.  От 15.00 часа вчера до момента пловдивската пожарна служба разчиства паднали дървета и клони след лятната буря в региона. От Асеновград са постъпили около 30 сигнала, а пловдивските са 10. Има и съборени ламарини от покриви на къщи. Няма данни за сериозни щети и пострадали граждани.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама