Пловдивчаните Вълчо Арабаджиев и Мартин Иванов заедно с Ники Михайлов и Криско са най-желаните мъже в България

12:23, 20 авг 16 25 719 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На традиционната Нощ на ергените в най-актуалния морски клуб по Южното Черноморие - Hacienda Beach в Лозенец, бяха обявени резултатите от класацията ЕРГЕН НА ГОДИНАТА.

Ергените бяха селектирани сред най-популярните свободни мъже в България, тези, за които всички говорят в публичното пространство. Победител в категория Шоубизнес стана хип-хоп сензацията Криско



За първи път призьор в категория Спорт е футболистът Николай Михайлов, в категория Бизнес първото място е за младия и успешен бизнесмен Вълчо Арабаджиев, а в категория Политика за втора поредна година най-много гласове събра депутатът Мартин Иванов.



Димана Василева - генерален мениджър на Quintessentially Lifestyle за България връчи статуетката и шест месечна клубна карта на победителя в категория Бизнес – Вълчо Арабаджиев. 19-годишният възпитаник на швейцарския колеж „Льо Розе“ е един от най-младите и успешни предприемачи у нас, наследник на най-известната хотелиерска фамилия в България. Вълчо, който е завършил право в Лондон, помага в семейния бизнес и реализира успешни собствени проекти. етки и записаха послания към своите фенове.



В класацията в раздела за бизнес участваше и Кирил Търев, който е син на европейския шампион по овчарски скок от Лозана 1986г. Атанас Търев, но не успя да се пребори с Арабаджиев.

Класацията ЕРГЕН НА ГОДИНАТА се провежда за трети път, а най-желаните мъже бяха избрани от водещите лайфстайл журналисти в България, които гласуваха чрез специални анкетни карти. Над 80 бяха актуалните български мъже, разпределени в категориите Шоубизнес, Бизнес, Политика и Спорт. 



 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама