Отпушват поетапно движението в Пловдив

12:00, 29 авг 16 25 767 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Отпушват поетапно движението в Пловдив, като отварят ремонтирани кръстовища и улици, стана ясно днес на пресконференция на кмета на града Иван Тотев.

"До 13 часа днес за движение ще бъде отворено кръстовището на ул. "Любен Каравелов", където се осъществява връзката между бул. "Васил Априлов" и бул. "Руски", съобщи Тотев.

Общината ще помогне на хората да изнесат багажа си от къщата на ъгъла на ул."Гладстон" и бул. "Васил Априлов", като в рамките на два дни строителите ще предприемат премахване на сградата. "В рамките на седмицата около шести септември по план трябва да отворим възможност за завиване по "Пещерско шосе" и бул. "Васил Априлов", заяви Иван Тотев. В средата на септември трябва да бъде отворено и правото направление Цнентрална гара-река Марица.

До шести септември трябва да приключат и дейностите по "Цариградско шосе".

На следващата сесия на Общинския съвет в Пловдив ще бъде разгледано предложение ул. "Отец Паисий" и ул. "Железарска" да бъдат включени към зелена зона. "Алтернатива за паркиране на живущите ще бъде дадена в съседните улици", поясни градоначалникът.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама